Înregistrare Contactați-ne Publicitate Regulament FAQ
Prima pagină Filme Online XXX Comenzi Reclamații


Acasă » 2011 » Februarie » 2 » Dj Harra e gravidă! Liviu Vârciu este tatăl «Testele au ieşit pozitive!»
12:41 PM
Dj Harra e gravidă! Liviu Vârciu este tatăl «Testele au ieşit pozitive!»
Şi mai şocant este numele tatălui: Liviu Vârciu, cel cu care a avut o relaţie de câteva zile şi cu care e în plin conflict, pentru că i-a mixat una dintre piese.

După ce paparazzi Click! au surprins-o ieri la Spitalul Floreasca, Dana a aruncat bomba în direct, în emisiunea lui Capatos. Dj-iţa a povestit că a făcut trei teste de sarcină, dintre care două i-au ieşit pozitive.

Nu îmi doresc să fiu însărcinată, dar dacă ar fi să fie, Liviu ar fi tatăl. Eu nu îmi doresc, pentru că nu vreau să fiu o mamă singură, iar copilul ăsta ar avea doi părinţi care nu se înţeleg deloc”, a declarat Dj Harra.

Întrebată dacă va păstra sarcina, în cazul în care analizele de sânge vor arăta că e gravidă, Dana a răspuns că nu e sigură de ce va face.

Nu ştiu dacă voi păstra sarcina, aştept deocamdată să mi se confirme că voi avea un copil.”


Vârciu nici nu vrea să audă de aşa ceva

Vestea aproape că l-a şocat pe Liviu, căci ar fi a doua oară când ar deveni tată, fără voia lui. Cu toate acestea, actorul răsuflă uşurat şi ne-a asigurat că nu are motive de îngrijorare: "Sunt convins sută la sută că nu are cum să fie copilul meu", ne-a spus, ieri, Liviu.

Cu o zi înainte, la emisiunea "Happy Hour" de la ProTV el a ţinut să lămurească relaţia cu DJ Harra. "Eu am fost cu ea o singură zi. Am luat-o de la munte şi a mers la mine acasă. Ziua în care am fost cu ea nu a fost foarte bună. N-am nici o relaţie cu fata asta", a declarat Vârciu.

„E posibil să fiu tătic în fiecare zi, pentru că, mulţumesc lui Dumnezeu, pot să fac copii. E o mare aberaţie. Chiar aşa cu orice preţ să ne facem că vomităm că suntem însărcinaţi ca să ne facem reclamă. Păi ce, dacă faci duş după Vârciu rămâi însărcinată? E prea mult!”, a tunat Vârciu.

Apoi şi-a îndulcit tonul. „Îi e greaţă? Aha! Dacă e cu mine copilul să fie într-un ceas bun. Mi-a făcut ziua mai frumoasă.”


Vizualizări: 496 | Adăugat de: webmaster | Tag-uri: tatăl, Liviu Vârciu, Testele au ieşit pozitive, gravidă, Dj Harra
Total comentarii : 0



Formular de autentificare vechi