Înregistrare Contactați-ne Publicitate Regulament FAQ
Prima pagină Filme Online XXX Comenzi Reclamații


Acasă » 2010 » Decembrie » 13 » DualSIM-ul 3G fabricat în România!
9:38 PM
DualSIM-ul 3G fabricat în România!

V-am povestit anul trecut despre defectul telefonului meu (link) , cu care am rămas de atunci :( pentru că vroba aia, e criză. Cu ocazia asta m-am gândit că nu ar strica un upgrade, un cadou frumos de Crăciun. Așa că particip la concursul ăsta, organizat de blogatu.ro, unde aș putea câștiga telefonul pe care îl voi prezenta mai jos.

Telefonul despre care vorbesc este un telefon marca Allview, mai specific modelul Q1 GET și este dualSIM 3G!  Înafara faptului că telefonul este dualSIM (primul 3G fabricat la noi în țărișoară), un alt avantaj major este că dispune de o tastatură QWERTY fizică, în stil Backberry.

Altă chestie care îmi place la acest telefon este ecranul generos de 2,4 inch pe care poți să vezi foarte bine website-urile, în timp ce navighezi pe net dar și poze, filme și alte aplicații. Că tot am pomenit de navigat pe net, este de menționat că telefonul vine cu conectivitate Wireless! În felul ăsta vei avea internet gratis (unde găsești hotspot-uri free) și vei avea acces mult mai ușor la blog, la rețelele sociale sau la alte site-uri vizitate de tine.

Telefonul dispune de asemenea de o cameră foto de 3,2 mp care poate și filma la o rezoluție foarte bună, de 720×480 px și încă ocameră secundară pentru convorbiri video. Telefonul mai dispune de bluetooth , radio FM, înregistrare audio și alte aplicații pentru social media.

Acum că v-am prezentat telefonul, urmează să ne axăm pe funcția lui de bază: că este dualSIM! Un telefon ca acesta mi-ar fi necesar pentru a putea pune 2 cartele în același telefon (logic), pentru că am mai avut o cartelă Vodafone, care mi-a expirat cu totul pentru că nu am avut în ce telefon să o folosesc. Cu acest telefon, le-aș putea folosi pe amândouă odata, fără a avea grijă că cealaltă cartelă va deveni inactivă. Un alt motiv ar fi un upgrade de la telefonul actual care este puțin defect, din fabrică iar care domnii de la Orange nu au binevoit să mi-l schimbe.

Acest upgrade este binevenit pentru oricine, pentru a nu a purta câte două telefoane după ei, zăpăcindu-se cu ele sau chiar pierzându-le. Cred că acest telefon dualSIM de la Allview, este lider pe piața din România de telefoane dual-sim.
Vizualizări: 601 | Adăugat de: webmaster | Tag-uri: România!, fabricat, DualSIM-ul, 3G
Total comentarii : 0



Formular de autentificare vechi