Înregistrare Contactați-ne Publicitate Regulament FAQ
Prima pagină Filme Online XXX Comenzi Reclamații


Acasă » 2010 » Aprilie » 2 » M-am saturat de mine, fac schimb ...
2:34 PM
M-am saturat de mine, fac schimb ...
Unde ma uit, prostime, unde aud, prostie, unde citesc, prostire.
Nu stiu de cand a devenit poporul roman atat de superficial, posibil peste noapte.Posibil insa ca aceasta 'calitate' sa fi fost de zeci de ani parte a genomului nostru si acum sa erupa, imediat dupa vaccinul contra Influenta A / H1N1 popular numita si Gripa porcina.

M-am saturat ca atunci cand ma uit in jurul meu sa vad o gramada de prosti, alesi ai poporului, ca atunci cand acestia din urma 'grohaie', sa vad o cum o alta gramada de prosti se lasa prostiti.
M-am saturat ca atunci cand sunete ajung la urechea mea sa percep ca sunt prosti, prosti spuse prosti gandite doar pentru a ajunge la urechile altor prosti.

M-am hotarat sa ma schimb, ...cu un altul, daca tot sunt schimburile la moda, schimb de sotii (vezi scena VIP din Romania), schimb de pareri, schimb ceapa cu carne de lebada si sa nu uitam de iubitul schimb de linkuri, practicat in dementa de webmasterul novice.

In privinta schimburilor de linkuri este ca si la scoala, clasele I-IV (pentru incepatori I-IV = 1-4 si se refera la clasele primare scolare), cand intrebai prima 'dragoste' cu codite, ochelari ca si fundul de sticla si picioare icsose (x) daca vrea sa vorbeasca cu tine in pauza de masa, de la ora 10:00, ceva de genul: '...vrei cu mine sau cu George din III C?'.
Pe acele timpuri nu stiam nici noi mai multe, exact asa cum in prezent, multi webmasteri nu stiu nimic in afara de '...faci cu siteul meu?'. OK, la unii poti raspunde pe cinste mai repede cu 'fac pe siteul tau' decat sa faci schimb de link cu acel site, dar however, fiecare este candva incepator, reusita este sa iesi cat de repede din aceasta postura si nu sa ramai in ea durata de 3 ani

Ma schimb, ...cu un altul, da, ideea este brilianta, dar daca stau sa ma gandesc bine, deabia reusesc sa ma suport pe mine insusi, cum am sa ma suport atunci cand sunt un altul si am sa observ ca sunt un altul sau ma ofer din nou la schimb?
Ramane de vazut, sa incepem usurel, prima data ramanem la simpla actiune: EU MA SCHIMB, ...cu un altul
Vizualizări: 577 | Adăugat de: webmaster | Tag-uri: fac schimb ..., M-am saturat de mine
Total comentarii : 0



Formular de autentificare vechi