Înregistrare Contactați-ne Publicitate Regulament FAQ
Prima pagină Filme Online XXX Comenzi Reclamații


Acasă » 2013 » Octombrie » 18 » MarketGlory. Joc de strategie care te plateste
5:28 PM
MarketGlory. Joc de strategie care te plateste
Este un

joc de browser online

, prin urmare nu trebuie sa va instalati niciun program suplimentar pentru a juca. Este unul dintre putinele

jocuri de business

in care sunteti rasplatiti pentru activitatea zilnica. Fiind un

joc de simulare

, va ofera posibilitatea de a lupta, de a munci, de a deschide companii si de a porni razboaie. Este un joc foarte complex si cu cat jucati mai mult, cu atat veti avea mai multe optiuni pentru dezvoltarea personala.

Copy din site:

Criza economica a lovit Pamantul! Guvernele au ajuns la datorii impresionante, care se ridica peste capacitatea lor de plata. Lipsa lichiditatilor si devalorizarea galopanta a monedelor au dus la falimentul companiilor. Investitorii au disparut si intreaga economie este in colaps. Politicienii si-au pierdut increderea in propriile capacitati de a salva lumea si s-au lasat atrasi intr-o retea de coruptie, care a prins rapid radacini. Granitele s-au desfiintat, iar guvernele nu mai pot sustine financiar populatia si armatele. Imoralitatea, deruta, disperarea au atins cote alarmante.

E timpul sa reconstruim lumea! Marii ganditori din toate tarile s-au intrunit si au pus la punct un nou sistem economic global, cu nume de cod MarketGlory. E o lume moderna, unde economia se bazeaza pe principii solide, o lume intemeiata pe incredere si onestitate, in care guvernele nu mai au posibilitatea de a se imprumuta, pentru a evita degradarea economica si politica.

Ia si tu parte la constructia noii lumi! Munceste zi de zi pentru a-ti dezvolta tara, lupta pentru patria ta! Aportul tau zilnic poate inclina balanta in favoarea unei dezvoltari rapide a unei lumi integre.


Link Inregistrare:


http://www.marketglory.com/strategygame/eualyy


Vizualizări: 645 | Adăugat de: webmaster | Tag-uri: joc, castiga, browser, Online, bani, marketglory, strategie, reali
Total comentarii : 0



Formular de autentificare vechi