Înregistrare Contactați-ne Publicitate Regulament FAQ
Prima pagină Filme Online XXX Comenzi Reclamații


Acasă » 2010 » Noiembrie » 18 » NASA, adevarata descoperire: Romania, prima „gaura neagra” locuita
9:48 AM
NASA, adevarata descoperire: Romania, prima „gaura neagra” locuita
Cum au masurat ei daca „sclipirea” nu mai pleaca de acolo? Cu razele X ale telescopului ala, Chandra? Se poate, dar cred ca atunci ar fi putut spune „la 50 de milioane de ani-raze X”. Pana la urma, e aproape sau departe? Se misca fosta supernova sau ne asteapta sa ne ducem noi la ea? Ma rog, or sa afle urmasii nostri la timpul potrivit.

Imi spun insa ca ar fi si o alta posibilitate. Daca in realitate telescopul-minune s-a defectat, si-a intors „fata” catre Pamant si a confundat Romania cu o gaura neagra? Prea sunt multe similitudini. Nici de aici nu mai scapa lumina - in tunelul acela prin care mergem de 20 de ani e bezna totala. Nu se vede nimic.

Curat at­mosfera neagra ca smoala! Nu scapa din tara noastra nici macar banii publici, nu-ti trebuie telescop per­formant sa vezi cum miliarde de euro se fura anual prin contracte date „la partid”, prin evaziune fiscala ge­neralizata, contrabanda etc., etc. Atractie mare, vorba lu’ inginerul acela foarte vesel de la NASA. Apropo, zic americanii ca au descoperit-o acum 30 de ani. Inte­resant, cam de la inceputul anilor ‘80 am inceput sa atragem pe aici toate gunoaiele din „vecinatate”. Chiar daca nu mai vedem nimic din cauza intunericului care ne inconjoara nu putem sa nu „pipaim” o gramada de indivizi care cu asta se ocupa de cand sunt ei in gaura neagra: sa atraga tot in conturile personale, iar restului omenirii sa nu-i mai lase nimic.

In cazul in care acest scenariu este real, locuitorii Pamantului ar trebui sa plece cat mai urgent. Este imens riscul ca tara noastra sa inghita intreaga planeta si sa reduca la vreo 600 de kilometri „diametru”. Ori­cum, imi dau seama de ce astronomii erau asa entu­ziasmati. Descoperisera de fapt prima gaura neagra locuita. Din tot Universul. Iar scepticilor teoriei mele sa le mai dau un argument. Noi, romanii, chiar ne aflam la 50 de milioane de ani lumina de Terra.
Vizualizări: 439 | Adăugat de: webmaster | Tag-uri: nasa, Edward Pastia, gaura neagra, Romania
Total comentarii : 0



Formular de autentificare vechi