Înregistrare Contactați-ne Publicitate Regulament FAQ
Prima pagină Filme Online XXX Comenzi Reclamații


Acasă » 2010 » Aprilie » 5 » Sasha Lopez – Madam (feat Anda Adam): filmari videoclip
12:39 PM
Sasha Lopez – Madam (feat Anda Adam): filmari videoclip

De Sasha Lopez posibil ca ati auzit deja… Este vorba de proiectul lui Serge (de la Studio One), iar prima compozitie promovata, "Madam", este in cooperare cu Anda Adam si a fost emisa in toamna anului anterior la Radio 21.

Ei bine, cei doi au filmat azi clipul acestei piese. Regizor a fost Alex Ceausu (Ador Media) iar filmarile s-au petrecut in Soho Club din centrul vechi al Bucurestiului (fost Cabaret). Tema videoclipului: anii ‘30… gramofoane, pene si diferite alte componente interesante, caracteristice acelei perioade.

Anda mai expune pe blogul ei ca compozitie are audienta in Rusia, unde a patruns in topuri.

Va las acum cu compozitie + un remix realizat de Nick Kamarera, si cu fotografiile de la filmari efectuate de camaradul Bimus. Din pacate, nu a putut sa astepte prea mult la filmari, fiindca au debutat mai inaintat decat erau comunicate si a trebuit sa mearga la filmarile altui clip… asa ca pe Anda Adam o veti zari numai in una-doua poze. In schimb, le veti zari in fotografii pe Leya (un alt vedere Cat Music… este vorba de individa care interpreteaza la pian) si pe Sanziana Negru, care i-a luat lui Serge un interviu pentru Music Channel.

Vizualizări: 445 | Adăugat de: webmaster | Tag-uri: Sasha Lopez – Madam (feat Anda Adam
Total comentarii : 0



Formular de autentificare vechi