Înregistrare Contactați-ne Publicitate Regulament FAQ
Prima pagină Filme Online XXX Comenzi Reclamații


Acasă » 2010 » Aprilie » 2 » To be a cool internet user - sau arta de a arata prostia pe fata?
2:32 PM
To be a cool internet user - sau arta de a arata prostia pe fata?

Majoritatea colegilor care detin siteuri unde utilizatorii trebuie sa se inregistreze pentru a avea acces la o rubrica samd. - cunosc situatia: utilizatorul vine, se inregistreaza si are drept de acces la o rubrica, pana la urma urmei un demers extrem de simplu, asa se crede in prima instanta.


Toate bune si frumoase, pana apare EL, EL acel utilizator care se crede mare hacker, nascut si crescut prin coclauri mioritice dar caruia i-ar place nespus de mult sa fie macar odata si el ca cei de pe DIGI TV, mare mafiot, asadar inscrie mai multe adrese e E-Mail pe la servicii gratuite gen Yahoo (de mai mult nu are bani) printre care si cele de genul mafiotul@, scula_mare@, smardoiul@, da, acestea nu au voie sa lipseasca din repertoriul unei persoane cu un IQ egal cu numarul de la incaltamintele pe care le poarta.

Asa inarmat, poate porni aventura in veveve.sunt-pe.net - aici nu-l cunoaste nimeni, este cel mai tare, nimeni nu stie ca inca face in pat noaptea, nu stie ca este plin de cosuri pe fata, ca are unghiile taiate cu drujba, ca dupa urechi poti planta cartofi, ca se spala doar sambata si asta nicidecum pentru ca a inteles ce inseamna 'save the nature' ci din motive bazate pe evolutia lui ca individ.
Nu este indeajuns ca polueaza aerul din jur cu mirosul penetrant de masele cariate care-i iese din gura la fiecare expiratie, nu, nicidecum, acum incepe sa se inregistreze pe siteuri (pr)in internet.
La inregistrari foloseste date de smecher ca daca tot are email tare sa detina si nume tare, ceva degn: HaKeR, bossu, golan, rapitoru, smecheru. Si deoarece este un smecher tare'n vena, completeaza formularele de inregistrare in urmatorul mod:

Nume utilizator: kăkat
Nume, Prenume: da-ten măta
Adresa: toaleta publică, după colţ
Localitate: pestera
Adresa E-Mail: smecheru-around-yahoo.com
Pana si acest demers de pavian poate fi iertat, mai ales de catre un detinator al unei comunitati de manelari, dar daca ne gandim ca fiecare script programat de un programator cu doar 50% cunostinte web, detine un sistem de trimitere al unui mesaj de confirmare catre adresa E-Mail inregistrata de utilizator, ca atare, acel email suna cam asa:

Salut kăkat

Echipa de suport a comunitatii noastre te saluta da-ten măta pentru a te avea printre utilizatorii comunitati noastre.

In setarile personale ai posibilitatea de a seta cum sa te numim in forum, cu numele de utilizator dorit de tine anume kăkat sau cu numele intreg da-ten măta.

Tot in setarile personale gasesti si posibilitatea de a gasi alti utilizatori care locuiesc in localitatea pestera sau chiar in apropierea adresei tale toaleta publică, după colţ.


Cu stima
Echipa de suport
Acum, smechere, tinand cont ca TU ai inscris aceste date la inregistrarea contului, incearca sa gandesti cine este prostul la aceasta faza
Daca observi ca obosesti la aceasta actiune, nu te risca, poate deveni periculos pentru creierul tau inca subdezvoltat, in acest caz, intreaba un alt tovaras manelist, poate ai norocul si gasesti unul care sa detina un IQ mai ridicat decat numarul de la incaltamintele purtate.

Asemenea utilizatori sunt o mandrie pentru fiecare comunitate web, sunt de nelipsit, presupunand ca inregistrarile nu sunt controlate manual si 'zboara' inca inainte de a putea posta un singur mesaj cum este cazul la inregistrarile pe cwr.ro, ai prilejul de a citi primele mesaje ale acestuia, mesaje care 100% contin caractere gen Y!M si o gramatica *impecabila*. Felicitari Vanghelie, ti s-a marit numarul membrilor clubului - Clubul Agramatilor din Romania prscurtat CAR (cu si fara traducere in limba rroma)

Mult succes la selectia utilizatorilor
Vizualizări: 579 | Adăugat de: webmaster | Tag-uri: To be a cool internet user - sau ar
Total comentarii : 0



Formular de autentificare vechi