The Raid 2: Berandal

Genuri de film

Recomandăm

Site-ul nostru este adaptat pentru browser-ul Google Chrome şi Mozilla Firefox


Descarcă Mozilla

Descarcă Chrome
În alte browsere, site-ul nostru, probabil nu va fi afişat corect!


The Raid 2: Berandal

Titlul: The Raid 2: Berandal
Vizualizări: 99
Categoria: Crima
Descriere:

După ce la începutul filmului un gangster în devenire, Bejo, îi ucide fratele, Andi, Rama se duce şi se întâlneşte cu Bunawar, poliţistul de încredere la care l-a trimis Andi la sfârşitul primului film. Bunawar îi propune lui Rama să se alăture unei mici unităţi anticorupţie menită să scoată la suprafaţă legăturile lui Reza cu lorzii drogurilor. Deşi la început refuză oferta, Rama acceptă după ce află despre moartea fratelui său şi ameninţarea iminentă la adresa familiei sale. Pentru a se infiltra în organizaţia unuia dintre lorzii drogurilor, Bangun, Rama atacă fiul unui politician care s-a opus clanului şi este trimis la închisoarea unde se află fiul lui Bangun, Uco.

Luându-şi supranumele de „Yuda”, îi salvează viaţa lui Uco în timpul unei revolte din închisoare. După ce este eliberat din închisoare, Yuda îşi găseşte imediat de lucru, fiind angajat de Bangun în semn de apreciere pentru că i-a salvat fiul. Pe măsură ce îşi demonstrează utilitatea în cadrul organizaţiei şi începe să câştige încrederea clanului, apar şi unele fisuri între el şi Bunwar. Uco devine tot mai nemulţumit de lipsa de credinţă a tatălui său în capacităţile sale şi de calmul pe care-l arată în relaţia cu japonezii, dorind să aibă un rol mult mai important în cadrul organizaţiei.

Bejo îl invită pe Uco la cină şi îi povesteşte despre unele zvonuri care circulă în legătură cu un complot de-al întoarce pe Reza împotriva familiei Bangun. Uco imediat concepe un complot cu Bejo pentru a începe un război între găşti care i-ar distruge pe japonezi şi el i-ar demonstra tatălui său cât este de capabil, iar Bejo ar urma să profite de pe urma haosului produs. Cei doi folosesc asasinii personali ai lui Bejo pentru a înscena acest război.
Vizioneaza Filmul Online:
Player-ul video
The Raid 2: Berandal
Descarcă gratis The Raid 2: Berandal
Ar trebui să-ți placă și:
    Informator
Formular de autentificare vechi