Spread

Genuri de film

Recomandăm

Site-ul nostru este adaptat pentru browser-ul Google Chrome şi Mozilla Firefox


Descarcă Mozilla

Descarcă Chrome
În alte browsere, site-ul nostru, probabil nu va fi afişat corect!


Spread

Titlul: Spread
Vizualizări: 167
Categoria: Comedie
Descriere:

Obișnuit cu o viață lipsită de responsabilități, Nikki (Ashton Kutcher) este prototipul armăsarului sexy și ușuratic, ale cărui ținte sunt femeile bogate din New York. Pentru el ecuația este simplă: le oferă distracție și sex în schimbul unei vieți luxoase, iar intervalul "poveștii de dragoste" este, desigur, invers proporțional cu talentul său de a seduce următoarea victimă.

După un lung periplu prin dormitoarele femeilor bogate și disponibile, el pare în final să își găsească locul în viața Samanthei (Anne Heche) - o avocată de succes care, în pofida vârstei, arată superb și decide să îi pună la dispoziție mai mult decât a visat vreodată.

Soarta poate fi foarte ironică în momentul în care alegi o existență "parazitară" iar sexul este singura monedă de schimb. Astfel, prins în relația cu avocata, Nikki o cunoaște întâmplător pe Heather (Margarita Levieva), o chelneriță la fel de sexy și versată ca el, ce îi întunecă rațiunea și îl dă peste cap. Prins între dragoste și bani, el este nevoit să facă o alegere nu tocmai ușoară: luxul de a se îndrăgosti sau luxul pe care i-l oferă alte femei în schimbul libertății și a prestației din dormitor?
Vizioneaza Filmul Online:
Player-ul video
Spread
Descarcă gratis Spread
Ar trebui să-ți placă și:
    Informator
Formular de autentificare vechi